Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

1bb2

Bunzlau Castle by Wijnen Verf en Behang

Bunzlau Castle by Wijnen Verf & Behang

Bunzlau Castle by Wijnen Verf en Behang

Unieke designs, duurzame kwaliteit en Europese productie.

Over Bunzlau Castle servies en textiel

 

De behoefte aan eenvoud, authenticiteit en duurzaamheid is een trend die we in de hele wereld om ons heen op zien komen. We leven in een hectische samenleving en worden continu overweldigd door informatie en talloze digitiale communicatiemogelijkheden. Het is dan ook niet gek dat we juist nu weer verlangen naar rust en de simpele dingen van het leven. Een fijn huis en een mooie plek geven tenslotte een gevoel van geborgenheid en geluk. Dit is natuurlijk ook te vertalen naar Bunzlau Castle servies en textiel. Mooie voorwerpen die je koestert, waar je blij van wordt en die werkelijk je huis tot je “thuis” maken.

Bunzlau Castle by Wijnen Verf en Behang

 Bunzlau Castle producten worden gekenmerkt door de unieke designs, de duurzame kwaliteit en Europese productie. De producten hebben altijd een pure “look & feel” en zijn jarenlang te gebruiken. We proberen een bepaalde samenhang tussen de producten te creëren, zodat ze een familie van elkaar worden. Vele liefhebbers zijn gaandeweg de Bunzlau Castle producten gaan verzamelen. Zo hebben we Bunzlau Castle servies en textiel. Het servies, ook wel bekend als Pools servies, wordt in het zuiden van Polen vervaardigd door maar liefst 376 werknemers die met passie elk kopje beschilderen en bestempelen. Lees meer over de geschiedenis van het Bunzlau Castle servies. Het textiel wordt in Portugal op ambachtelijke wijze geweven en geproduceerd. Dit land staat bekend om haar lange geschiedenis in de katoenverwerking en voldoet aan de hoogste normen en onze kwaliteitseisen. Ieder jaar proberen we met nieuwe Bunzlau Castle servies en textiel decors te komen. Er is altijd wel een nieuw artikel, product of ontwerp waar we ons op toeleggen. Ook dit jaar komen er weer nieuwe artikelen bij die jouw keuken opfleuren en het leven een beetje leuker maken. Zo hebben wij dit jaar vier nieuwe servies decors en twee nieuw textielcollecties voor jouw gemaakt. Bunzlau Castle by Wijnen Verf en Behang

Deel & Like onze facebook pagina zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes in onze winkel

 

Bunzlau Castle by Wijnen Verf en Behang