Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

22195401 964154687075749 6882929734744667856 N

Genieten van de heerlijke avondjes

Genieten van de heerlijke avondjes

We hebben met zijn allen kunnen genieten van heerlijke zomer. Nu gaan we het binnen weer gezellig maken de avondjes worden langer gezellig de kaarsjes gaan weer aan,  ook weer een gezellige en knusse tijd samen met de mensen om je heen waar je zoveel van houdt. We gaan ons huisje onderdompelen met sfeervolle spulletjes houtenschalen, kandelaars, kaarsen, kransen, plaids, kussens en met prachtige verven op de muur vanPure & Original en Painting the Past om een knusse sfeer mooi neer te zetten. Genieten van de heerlijke avondjes

Genieten van de heerlijke avondjes

En met groen in huis zoals dadeltakken, eucalyptus dat heerlijk geurt, kransen of guilandes van steeneik, asparagus doe een toef bij een krans of leg het over een bak waar je kerstballen of kandelaars in zet. Kransen van takken met een toef rozebottels om de kleur wat kracht bij te zetten en heel sfeervol maakt, ook de kransen van hop vinden wij ook prachtig door het nonchalante van het materiaal.

We hebben een prachtige collectie meubels banken, fauteuil, stoeltjes, die we in vele stoffen kunnen laten  maken dus elk meubeltje krijgt een eigen identiteit.  Dat maakt het zo bijzonder het wordt helemaal naar jou wens gemaakt, in een van de prachtige stoffen die we in de collectie hebben!! Ook hebben we stoere en prachtige kasten, bijzettafeltjes, houtenbankjes, krukjes…. en voor sfeer die niet mag ontbreken mooie verlichting van Tierlantijnlighting en Ptmd collection. Genieten van de heerlijke avondjes

We hebben heel veel gezellige woonsfeer van Ptmd collection, Ib laursen, Bunzlau castle, Côte tablé, Casamance, Artewalls, Rebelwalls,  en heel veel spulletjes die we in alle hoeken van het land en daar buiten mee naar Someren brengen en een gezellig plaatjes in ons winkeltje te geven…Genieten van de heerlijke avondjes

Neem ook eens kijkje op onze facebookpagina en als je ons wil volgen Deel & Like de pagina zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes in ons winkel. Ook kunt u ons volgen op instagram daar delen we alle nieuwtjes van onze winkel of breng gezellig een bezoekje aan onze winkel voor info kijk op www.caltabellotta.nl