Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Arte Behang

Het behang uit alle onderstaande behangboeken van Arte is bij ons verkrijgbaar. (Klik voor meer informatie over de behangboeken op de titel van het boek)

Akoya

Avalon

Cobra By Omexco

Flamant Les Minéraux

Flamant Suite II

Flamant Linens

Flamant Stripes

Galena

Grande Corniche

Insider

J&V 121 Heritage

J&V 131 Denim

J&V 141 Atelier

J&V 151 Shibori

J&V 502 Interior

Kurasshu

Mahlia

Manakin

Monochrome

Monsoon

Nomad

Rhapsody

Signature

Skin

arte behang

Arte behang maakt wonen mooier.

Sinds haar oprichting in 1981 is Arte bekend voor haar passie voor mooie muurbekledingen.

Arte muurbekledingen zijn gevarieerd qua stijl. Van het meest somptueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Arte heeft voor iedere smaak een brede waaier aan verfijnde producten.

Arte muurbekleding creëeren behaaglijkheid en elegantie. Zij zijn een teken van goede smaak en raffinement van de bewoner. Daarom sieren onze producten zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen over de hele wereld.

Arte is gevestigd in Zonhoven, België, in het centrum van Europa.

Van bij haar oprichting voer de onderneming een internationale koers en momenteel is Arte actief in meer dan 80 landen.

Arte behang verdeelt haar producten wereldwijd via een netwerk van verdelers in zowel de retail ale de projectmarkt. In frankrijk, duitsland en  Benelux heeft Arte haar eigen filialen.

Begin 2010 opende Arte haar eerste showroom in Parijs (Saint-Germain-des-Prés).De Arte- Showroom in Parijs, een plaats voor professionalsDe showroom is niet enkel bedoeld om de nieuwste ontwerpen voor te stellen, maar ook om de bezoekers kennis te laten maken met het volledige gamma van Arte.Hiervoor heeft Arte een interactief presentatiesysteem ontworpen, zodat alle mogelijke combinaties van materialen en kleuren uitgeprobeerd kunnen worden.De showroom heeft ook een Contact Corner.

Arte Behang

In augustus 2012 opende Arte behang een professionele showroom binnen de ETC Expo Culemborg.

Arte muurbekledingen worden in eigen huis ontwikkeld door een ploeg ervaren designers. Zij gaan er altijd vanuit dat Arte muurbekledingen vernieuwd en trendsettend moeten zijn.

Bij de creatie van een nieuw product gaat even veel aandacht naar design en coloriet als naar de praktische toepasbaarheid van de muurbekleding in een interieur.

Dat verklaart waarom de ontwikkeling van een nieuwe collectie méér dan een jaar kan duren.

Hoogwaardige en verfijnde behangcollecties met subtiele dessins en kleuren. De naam wandbekleding in plaats van behang past beter bij dit exclusieve merk. Met speciale collecties zoals: Flamant en Brooklyn Tins.

Wij hebben ook een facebook pagina die je kunt like & delen