Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

BN Wallcoverings

Het behang uit alle onderstaande behangboeken van BN Wallcoverings is bij ons verkrijgbaar. (Klik voor meer informatie over de behangboeken op de titel van het boek)

Chacran

Picture: Denim 2015

Denim

Essentials

Picture: More Than Elements 2014

More than elements

Rivièra maison

Picture: Van Gogh 2015

Van Gogh

BN Wallcoverings

 

Schermafbeelding 2011-12-29 om 4.44.58 PM

 

Wie We Zijn
Als toonaangevend merk van zowel contract wallcoverings (tbv de projectmarkt) alsook residential wallcoverings (tbv de consumentenmarkt) is BN Wallcoverings al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie. Als onderdeel van BN International, zijn wij met ons hoofdkantoor gevestigd in Huizen, Nederland. Met een design-studio, productie-faciliteiten, technisch lab en marketing-sales afdeling, alle op dezelfde locatie, zijn wij in staat om de hoogste mate van flexibiliteit en topkwaliteit producten te realiseren.
Creativiteit
Nieuwe collecties worden ontworpen door onze creatieve in-house studio, die gericht is op de nieuwste trends en technische innovaties op het gebied van onze producten. De creativiteit van onze ontwerpers, in combinatie met de zorg en precisie die kenmerkend zijn voor onze collecties, resulteren in grafische ontwerpen die zijn gebruikt in tal van projecten over de hele wereld. Neem een kijkje op onze referentie lijst voor enkele voorbeelden.
Onze Geschiedenis
BN International is opgericht in 1926 onder de oorspronkelijke naam Balatum NV, in eerste instantie als een verkooporganisatie van, in België geproduceerd, viltzeil vloerbedekking. In 1929 wordt “De Nederlandse Vloerzeilfabriek” in Huizen gekocht, waarmee Balatum het predicaat “Nederlandsch fabricaat” mag krijgen. Gedurende de economische recessie in de jaren ’30 loopt de vraag naar vloerzeil terug, waardoor in de naoorlogse periode de overstap gemaakt wordt naar de productie van boekbind materialen en wandbekleding.

Op 1 januari 1979 wordt de bedrijfsnaam veranderd in BN International. In de daaropvolgende jaren wordt de productportfolio uitgebreid met residential wallcoverings. In 1994 wordt Platex (Tsjechië) overgenomen, waarmee voldaan wordt aan de vraag naar schuurlinnen. Een paar jaar later, versterkt BN International zich verder met de overname van Tektura, een distributeur van contract wallcoverings in de UK. Onze hoogwaardige producten worden tegenwoordig via een uitgebreid netwerk van distributeurs over de gehele wereld verkocht. In Nederland en Duitsland is Voca BV (100% dochter van BN International) verantwoordelijk voor de distributie van residential wallcoverings op de consumentenmarkt.

Marktsegmentatie
De 3 belangrijkste marketsegmenten waar BN International zich in heeft gespecialiseerd zijn; contract wallcoverings, residential wallcoverings en covermaterials.