Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Esta Wallcoverings

Wij hebben een groot aanbod aan behang van Esta, we hebben de volgende behangboeken:

Esta Home

Belle Rose

Belle Rose

Boho Chic

Boho Chic

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge

Cabana

Cabana

College

College

Denim & Co.

Denim & Co

Ginger

Ginger

Greenhouse

Greenhouse

Isabelle

Isabelle

Marrakech

Marrakech

Pretty Nostalgic

Pretty Nostalgic

Regatta Crew

Regatta Crew

Vintage Rules!

Vintage Rules

#FAB

#fab

Esta for Kids

Everybody Bonjour

Everybody Bonjour

Giggle

Giggle

Hearts & Heroes

Hearts & Heroes

Jimbo

Jimbo

Keek-a-boo

Keek-a-boo

Love

Love

Stripes XL

Stripes XL

Over ESTAhome behang

ESTAhome biedt een complete concept van op elkaar afgestemde producten. Behang, gordijnstof, bedtextiel en accessoires, je kunt ze allemaal met elkaar combineren.

Zo richt jij jouw huis in met je eigen smaak!

100% Nederlands design

Al onze producten worden door onze eigen ontwerpers en stylisten in Nederland ontworpen. Hierdoor zie je onmiddellijk het ESTA gevoel (trendy, warm, kleur en gezelligheid) in al onze producten terug.

Nederlands design is trouwens heel succesvol, ook buiten Nederland. Je vindt ons dan ook terug in winkels in Parijs, Londen, Milaan, Tokio en vele andere plekken.

Dat verzekert jou ervan dat ESTAhome producten lekker trendy zijn en jij jouw huis helemaal kunt inrichten met producten van de laatste mode.

Verantwoord gemaakt

Wij vinden het belangrijk om mee te bouwen aan een betere wereld. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor ons behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw gebruikt en is ons katoen 100% bleekmiddel vrij.

Waar kan ik ESTA home producten kopen

ESTA home is verkrijgbaar bij de betere verf – en behangspeciaalzaken en de woninginrichter. Op de website kan je alle producten direct online bestellen met de service en het advies van onze dealers.

Wij wensen je veel succes en plezier bij het inrichten van je huis. Heb je vragen, opmerkingen of tips dan horen wij dat graag.