Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Origin Behang

Wij hebben een ruim aanbod aan behang van Origin, we hebben de volgende behangboeken:

Belle Epoque

Belle epoque

Grandeur

Grandeur

Hide & Seek

Hide & Seek

Identity

Identity

Manor House

Manor House

Metropolitan

Metropolitan

Palais Royal

Palais Royal

Upstairs Downstairs

Upstairs Downstairs

Urban Funky

Urban Funky

Over Origin
Door de jaren heen heeft Origin zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin look, rijk en tegelijkertijd warm, is de basis van het succes van haar wandbekleding collecties. Steeds meer wandbekleding collecties worden gecompleteerd door bijpassende stoffencollecties met dezelfde aantrekkingskracht.Superb designAlle Origin producten worden door haar Nederlandse design team ontworpen. De producten ademen een rijk en warm gevoel, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met een moderne uitstraling en moderne thema’s worden vermengd met een meer traditionele uitstraling. Het Origin design team reist de wereld af om de laatste trends op te pikken en deze te verwerken in haar collecties.

 

Kwaliteit
Superieure kwaliteitAlle Origin producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt alle wandbekleding vervaardigd op zware vlies- en vinyldragers, waardoor een perfect en duurzaam resultaat verzekerd wordt. Het hoge kwaliteitsniveau maakt de wandbekleding van Origin geschikt voor de meeste toepassingen in zowel woon- als professionele omgevingen zoals hotels, restaurants, kantoren en andere intensief gebruikte ruimtes.

Verfijnde ambachtelijke lijmdruk behangWe koesterer onze eigen productiefaciliteit in Nederland waar zij nog wandbekledingen volgens de normen van de traditionele lijmdruk produceert. De traditionele lijmdruktechniek is een op kalk gebaseerde druktechniek, die de lijmdruk producten hun zeer natuurlijke en matte uiterlijk geeft. Alle  lijmdruk wandbekleding wordt op 100% vlies dragers gedrukt. Dit verzekert het onberispelijke verwerkingsgemak van het product.Project wandbekledingAlle wandbekleding is getest en goedgekeurd voor brandvertragendheid (NF M1 en BS Class O), wasbaarheid en hoge lichtechtheid. Deze technische eigenschappen van onze producten maken hen zeer geschikt voor vrijwel alle projectinrichtingsomgevingen zoals hotels, restaurants en kantoren.

Speciale kleuren en producten

Voor de projectmarkt ontwikkelen we veelvuldig kleuren en producten om aan de behoeften en specificaties van specifieke projecten te voldoen. In haar eigen productiefaciliteit kunnen we specifieke kleuren en ontwerpen vanaf een bepaalde minimumhoeveelheid maken.