Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Concrete Wallpaper

by Piet Boon

De wandbekleding van Piet Boon is te zien in onze winkel, maar het is ook rechtstreeks te bestellen in onze webshop! Mocht u vragen hebben over de afmetingen of hoeveel rollen u nodig heeft, mag u altijd contact met ons opnemen!

Deze collectie is de opvolger van Scrapwood Wallpaper en moest iets heel anders worden. Ze wérd ook anders. In tegenstelling tot de warme tinten en het aangename hout waarop Scrapwood Wallpaper geïnspireerd is, is deze collectie compleet gebaseerd op strak en koel beton. Het favoriete materiaal van Piet Boon.

Piet Boon
All round designerPiet Boon is een Nederlandse meubel- en interieurontwerper, maar hij begon zijn loopbaan als aannemer. Vandaag is hij één van de meest spraakmakende Nederlandse designers en ontwerpt en ontwikkelt hij complete woonzones, zoals de wijk rond de nieuwe jachthaven in Hoorn. Voor de autofans onder ons: Piet Boon heeft recent ook een ‘special edition’ gemaakt van de nieuwe Range Rover Evoque.

Piet Boon kreeg alle vrijheid om zijn typische strakke, stoere en rechtlijnige stijl door te trekken in zijn collectie Concrete Wallpaper. Het werd een eigenzinnige collectie die onmiskenbaar het Boon-signatuur draagt. Je herkent er het robuuste in, het superieur vakmanschap ook en de rustige bijna niet-kleuren, die je ook aantreft in zijn huizen, winkels, hotels, vakantiehuizen, boten…

Veelbetekenend betonConcrete Wallpaper telt zeven referenties. Waarom zeven? Omdat deze zeven volgens Piet Boon de mooiste waren. Punt. Er zit gegoten beton bij, glad beton, bekistingbeton, waarin je duidelijk de houtafdruk van de bekisting nog ziet. Er is zelfs een variant bij, die verwijst naar het beton uit de oorlogsjaren, toen betonnen bunkers beschilderd werden alsof het gewone huizen waren, om zo te proberen de vijand te misleiden.

De kleuren zijn bijna allemaal schakeringen van grijs, het ene met een ondertoon van zand, het andere met een blauwe schijn. Er zit ook een diepdonkere variant bij. Je ziet er de typische oneffenheden in van echt beton. Het is bijna echter dan echt. Deze muurbekleding oogt hypermodern, past perfect in een strak interieur, maar komt evengoed tot zijn recht in een sfeer waar klassiek de hoofdtoon voert. Het is net het contrast dat zo verrassend is.

De uitstraling van Concrete Wallpaper draagt duidelijk de stempel van Piet Boon. “Beton is een van mijn favoriete materialen. Het is sober, heeft karakter en is bijzonder veelzijdig. Met deze geslaagde muurbekleding ondergaat elke ruimte een ware metamorfose.”

Extra structuurOok met Concrete Wallpaper kun je creatief aan de slag. Het mag dan wel muurbekleding heten, maar ook voor het plafond is het een mooi product. Het heeft bovendien het voordeel dat minder mooie muren gewoonweg verdwijnen en – integendeel – extra ‘structuur’ krijgen.

Concrete Wallpaper is vliesbehang dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Het is bovendien afwasbaar. Deze collectie telt zeven referenties, is 9 m lang en 49 cm breed. Deze muurbekleding heeft geen echt patroon en er zitten geen herhalingen in. Je hebt dus ook nooit verlies. De rollen zijn natuurlijk wel identiek. Arte verdeelt deze collectie in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.