Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Piet Hein Eek Sloophout Behang

De wandbekleding van Piet Hein Eek is te zien in onze winkel, maar het is ook rechtstreeks te bestellen in onze webshop! Mocht u vragen hebben over de afmetingen of hoeveel rollen u nodig heeft, mag u altijd contact met ons opnemen!

Het sloophout behang van Piet Hein Eek heeft geen herhaling. Dit betekent dat er geen 2 planken hetzelfde zijn (uiteraard is wel elke rol hetzelfde). Het behang is een perfect voorbeeld van de ‘Piet Hein Eek’ manier van werken, het zijn simpelweg planken op papier. Het effect is verbazingwekkend, de kwaliteit is zo hoog dat je denkt dat het echt hout is.

De collectie Scrapwood Wallpaper 2 bestaat uit 8 ontwerpen en is gebaseerd op de ‘afval’ meubelcollectie van Piet Hein Eek. Het bevat nieuwe elementen zoals balken, kruis hout en zijkant planken. Deze nieuwe collectie is een aanvulling op de vorige. Piet Hein Eek heeft bij deze collectie gebruik gemaakt van een super luxe matte afwerking, zodat het behang er nog realistischer uitziet dan de 1e collectie.
Wij hebben beide boeken van Piet Hein Eek sloophout behang in onze winkel waar wij graag verder helpen. Het zijn super mooie boeken met allemaal eigentijdse prints waarmee je een wand in je woonkamer,slaapkamer, kantoor en kinderkamer kunt voorzien van de print die bij je ruimte past. Wij hebben het niet op voorraad maar kunnen het voor u bestellen het is binnen enkele dagen bij ons dan af
 te halen mocht dat lukken kunnen we het ook altijd naar u op sturen.
We hebben de beide behangboek van het sloophout in onze collectie van Piet Hein Eek een super mooi behangboek niet van echt te onderscheiden zo mooi is het gemaakt je krijgt een eigentijds uitstraling mee door het verschillende kleuren en hout gebruik is er voor iedereen wel een sloophout motief tussen. Ziet er super gaaf uit en erg sfeervol in veel ruimtes in je huis.

Piet Hein Eek Sloophout Behang

Volg ons op facebook deel & like onze pagina zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes in onze winkel