Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Ster Dealer Pure & Original

Ster Dealer Pure & Original

Sinds augustus 2015 zijn wij ster-dealer van pure & Original wij kunnen de mooie verven, na het maken van een kleur en verf keuze direct voor u op kleur maken zodat u de verf direct mee naar huis kunt nemen. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste kleur keuze en verf die past in de ruimte waar u het wil gaan toepassen.

Pure & Original wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. We gebruiken alleen natuurlijke pigmenten en passen we zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen toe. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal.Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. 140 om precies te zijn, die op handgeschilderde stalen te zien in onze winkel. De kleurenfolder is handgeschilderd.Om een goede keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, helpen wij u graag. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis kleuradvies. Ster Dealer Pure & Original.

Pure & Original, een verfkwaliteit die je moet beleven!

  • Fresco kalkverf  heeft een authentieke kalkverfuitstraling en is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten.
  • Classico krijtverf bevat natuurlijke pigmenten een heeft een zeer matte, poederige uitstraling.
  • Marrakech Walls is te verwerken als betonlook of met tadelaktuitstraling.
  • Traditional Paint is een lakverf op olie- of waterbasis, verkrijgbaar in mat, ei- en hoogglans. Geschikt voor binnen en buiten.
  • Floor Paint is een zeer sterke vloerverf voor op hout en beton die ook geschikt is voor trappen en keukens.
  • Kalei houdt het midden tussen verven en pleisteren en geeft uw gevel een authentieke uitstraling.
  • Classico Façade is een gevelverf die bestand is tegen de invloed van weer, verkeer en industrie.

Pure en Original verf

Ze hebben super mooi verven met een geweldige eenvoudige uitstraling wat de verf zo mooi ze hebben een kleuren palet met mooie vergrijsde kleuren, wit tinten en donkere kleuren….

 

Dealer Pure & Original

Caltabellotta is al vanaf 2008 dealer van Pure & original en vanaf augustus 2015 zijn we Ster Dealer van Pure & Original. Je bent altijd van harte welkom in onze zaak aan de postelstraat 1 in Someren waar wij u graag van een advies voorzien, maar mocht u niet om de hoek wonen, kunt u de verf van Pure en Original ook via onze webshop bestellen.

Volg ons op facebook en deel & like onze pagina voor alle nieuwtjes bij Caltabellotta de Ster-Dealer van Pure & Original.