Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

bastion collections

Bastion Collections

Een merk met mooi servies en woondecoraties het servies is het hartje de rode draad door de servies lijn de kleuren wit, titane, lood,  licht grijs, licht blauw, rose en jeansblauw zijn de kleuren die steeds terug keren gecombineerd met elkaar. Het servies bestaat uit mokken, gebaksbordjes, ontbijtbordje, dinerbord, jumbo cup, eierdopje, roomstel, schaaltjes, melkbeker en theetipje. Het servies is in uni kleuren maar ook in ruitjes, streepjes, hartjes, sterretjes en met leuke tekst erop. Daarnaast hebben ze in de servies kleuren ook tafellopers en tafellakens mooi afgewerkt met een ruche en soms met een leuke op druk. Ze hebben keukenschorten in verschillende kleuren zowel voor volwassen als voor kinderen ook met weer een leuke opdruk. Ze ook mooie plaids in mooie kleuren ze lekker warm in een aaibare kwaliteit. Verlichting die ze hebben past weer uitstekend bij de collectie van Bastion Collections . Woondecoraties hebben ze elk seizoen weer sfeervolle items met kerst huisje waar een theelichtje in past altijd weer sfeervol, maar ook sfeerlichtjes van glas in verschillende kleuren doen het ook altijd goed. Broodplanken hebben ze voor dit seizoen ook weer leuke de etageres doen het ook altijd goed zijn verkrijgbaar in wit, grijs en een nieuwe kleur koper en zijn leverbaar in groot en nieuw in het klein. Rieten manden zijn ook echt een topper in de Bastion Collections waar je eindeloos mee kunt combineren en opbergen mooi met een rand wit eraan daardoor worden net weer specialer. En dan hebben ze nog mooie kussens in de collectie ook weer in kleuren titane, lood, lichtgrijs, rose die ze voeren, maar elk seizoen weer met nieuwe prints en de materialen aangepast aan het seizoen waar we zitten. De ruitjes doen het ook atijd goed gecombineerd met de prints. Kortom het is een mooi merk wat super gezellig op je tafel voor gezellig ontbijt, luch of diner!!

dit mooie servies is te vinden in onze webshop