Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

bunzlau castle seizoenen

Bunzlau Castle

Nieuw in assortiment zijn de 4 decoren winter herfst lente en zomer.

Passie voor schoonheid Maak kennis met de toegewijde handen die elke afzonderlijk stuk Bunzlau Castle-servies laten schitteren. Van de meest royale schaal tot het allerkleinste lepeltje, elke serviesstuk is zorgvuldig met de handgedecoreerd.

Decoratie Met beige en volmaakt van vorm komt het aardewerk binnen op de decoratieafdeling. Het is dan voor de eerste keer gebakken en minutieus gecontroleerd op oneffenheden en beschadigen. In lange rijen staan de kopjes, theepotten en schalen klaar om beschilderd te worden.

Inspiratie De natuur is een grote bron van inspiratie voor het decoren van Bunzlau Castle. Takjes, bloemen, kransen, pauwveren en andere decoraties worden met de hand op elk stuk aangebracht.

KunstenaarsDe ontwerpers gebruiken kleine sponsjes, die ze zelf in de gewenste vorm knippen. Op een effen ondergrond stempelen ze de gedetailleerde vormen met een speciale verf. De kleinste finesse zoals bloemhartjes en  blaadjes worden met een penseel geschilderd. Het handwerk maakt elk stuk uniek.

Glansrijk De aangebrachte kleuren zijn eerst nog heel licht. Als de verf droog is krijgt het aardewerk een ecologische glazuurlaag. Hierdoor komen de karakteristieke tinten blauw, rood en groen tevoorschijn en krijgt het servies zijn glans. Omdat de decoratie onder het glazuur zit, is deze beschermd tegen beschadigen. Ook verkleuren of vervagen, bijvoorbeeld door invloed van zonlicht is uitgesloten.

Bunzlau Castle

Keramiek

Na het decoreren volgt een tweede bakprocedé, waarbij het voor de tweede keer op 1300 gradencelsius gebakken wordt. Hierdoor krijgt het serviesgoed de keramiek-status, het is dus harder dan gewoon aardewer. Daardoor kunt u serviesstuk met een gerust hart in de oven, magnetrin en vaatwasser gebruiken. En kunt u jarenlang elke dag van u serviesgoed genieten.

 

Ook kunt ons volgen op facabook like en deel onze pagina zo blijft u op de hoogte van al het niet binnen onze winkel.