Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Nieuw Behangboek Rafal By Eijffinger

Nieuw Behangboek Raval Eijffinger

nieuw behangboek Raval eijffingerRaval341526+Raval341599 Raval341596 Raval341587 Raval341531

 Nieuw Behangboek Raval Eijffinger

De avond zindert in de Zuid-Europese stad.  Een patchwork aan trendy winkels, bars en restaurants, verscholen tussen de hoge gebouwen. Op elke straathoek mengen geuren uit de wereldkeukens zich met vrolijke geluiden. Een bont gezelschap flaneert over de smalle straten al ware het een catwalk.

Zelfbewust tonen ze de overhemden bestrooid met bloemen, zwierige gebroduurde jurken en hippe jurkjes met bonte patronen. Hun modieus gesneden pakken en speelse dassen. Fleurig, stijlvol en altijd verrassend origineel gecombineerd.

De collectie Raval is net zo verfrissend en divers. Handgetekende bloemetjes, paisleys en een streep zijn uit gevoerd in verschillende sferen. Van felgekleurd groot stedelijk hip tot Delfs blauw folklore. En van zacht vergrijsde vintage, lavendal stadse chique tot een kleurenexplosie van trendy aubergine en paars. De kleurrijke en verfijnde prints zijn onderling mix & match te combineren. Creeër  met Raval thuis uw eigen stijl.

 Nieuw Behangboek Raval Eijffinger

Het nieuw behangboek Raval Eijffinger hebben wij toegevoegd aan onze collectie behangboeken van Eijffinger die een mooie collectie behangboeken hebben klassiek naar trendy maar walpowers en alles wat er tussen in zit

volg ook onze facebookpagina