Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016

Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016

 Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016

Binnenkort bij ons in de winkel deze voor gezellig collectie Nieuw Riverdale Summer Symphonie 2016.

 Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016

Weer super mooie Voorjaar/Zomer collectie van Riverdale Summer Symphonies met stoere kruiken in zeeblauwe, witte en donker blauw in verschillende modellen. Combineer ze door elkaar heen geeft een super gezellig sfeertje. Ook mooie lantaarns in verschillende kleuren mogen deze zomer die ontbreken om de heerlijke zomeravonden te verlichten. Ook hebben ze prachtige nieuwe dienbladen in verschillende maten kleuren en theedozen zijn ook weer nieuw in de collectie gekomen. Ook sfeerlichtjes mogen deze zomer ook niet ontbreken helder glas maar ook gekleurd glas hoort bij het zomer gevoel. We gaan  met zijn allen weer buiten leven daarvoor heeft Riverdale in de nieuwe voorjaar/zomer collectie Summer Symphonies weer heel veel leuks voor om extra sfeervol te maken. Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016.

Riverdale Wandklok Outdoor 41cm

Of ik nou in de auto zit met de kids of in mijn eentje thuis met een wijntje. Tijdens het uitgebreide ontbijt op zondag met de kinderen en vent, of een dagje werken of naar een beurs ben geweest voor mijn werk een ding is zeker deze zomer wordt de Summer Symphonies met heerlijke weertje en gezellige muziek. Zo gaat ook  de nieuwe collectie van Riverdale voor het voorjaar/zomer 2o16. In deze tijd waar alles draait om beleving, het prikkelen van alle zintuigen en het tot detail willen voelen, komt Riverdale met een collectie waarmee je dit allemaal thuis kunt ervaren. Oceaankleurige kaarsen, zandkleurige kussens, luchtigeplaids en stoere windlichten,  41cm een lofzang voor elke zomer interieur. welk nummer ik s’nachts op mijn spiegel schreef (onleesbaar geschreven)….bekijk de Behind the Scences’- film op onze site voor het antwoord. Nieuw Riverdale Summer Symphonies 2016

Een hint wil ik wel geven: ‘The more I see you.. Riverdale

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in onze winkel deel & like onze facebook pagin