Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

De Allerbeste Wensen Voor 2017

Oktober De Gezellige Woonmaand

Oktober De Gezellige Woonmaand

Een avondjes worden weer langer en we gaan het binnen weer gezellig maken zoals ze vaak zegen “winterproof”. Heerlijk samen zijn met je gezinnetje lekker lang tafelen met de mensen die je lief hebt!! De geur van lekkere gebakken appeltaart en openhaard die heerlijk aangenaam brand de kaarsjes aan en lekker weg duiken op je bank vol met zachte kussen dat is een ultiem wintergevoel, Oktober De Gezellige Woonmaand !!

 

Oktober De Gezellige Woonmaand

We hebben in ons gezellige winkel heel veel moois om jou huisje weer in de wintersfeer te brengen http://www.aurapeeperkorn.com/ heeft mooie prachtige kruiken, verlichting , olijfhoutenbakken, choppingboards. Voor mooie verlichting zoals kruiklampen, staandelampen, tafellampen en wandlampen voor elke hoekje in je huis te voorzien van een lichtpunt hebben we http://www.tierlantijn.com/. Prachtige verven in kalkverf, krijtverf en marrakech van http://www.pure-original.nl/verf om de wanden te voorzien van schitterend kleurtje!! De verven van http://www.pure-original.nl/verf zijn ook prachtig deze beide verven geef je huis een prachtsfeer!! Voor de wanden hebben we ook prachtige wandbekleding van http://www.arte-international.com/nl http://www.casamance.com/ https://www.designersguild.com/Piet-Hein Eek en flamant. En gordijnen en raambekleding zijn ook sfeermakers in je huisje we hebben prachtige collecties in de mooiste stoffen linnen en  katoen en een combi daarvan,  in de raambekleding zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, dupli en duorolgordijnen  zijn er uni stoffen maar ook in design. http://www.designsofthetime.be/ http://www.casamance.com/ https://www.jasnoshutters.nl/ en http://www.bece.nl/ . Voor mooie tafels en stoelen https://www.eleonora.nl/ en vloerkleden https://www.by-boo.com/ daarmee maak je iets eigens van je huisje.  En voor een extra sfeer in het een eigen identiteit te geven hebben de gezellige woonsfeer van http://www.ptmd.nl/ http://www.bunzlaucastle.com/nl/home/ http://www.cotetablenederland.com/ http://www.siddickens.com/

Kom gezellig een keertje naar ons mooie Someren we hebben winkeltje vol gezelligheid en we adviseren u graag. U kunt ons ook volgen op https://www.facebook.com/wijnenverfenbehang/  DEEL & LIKE onze pagina, of neem een kijkje in onze webshop http://www.wijnenverfenbehang.nl/ daar kunt ook heerlijk shoppen mocht u iets minder tijd hebben!!

Oktober De Gezellige Woonmaand