Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Tierlantijn Verlichting

Tierlantijn Verlichting

Tierlantijn Verlichting

 Tierlantijn Verlichting

Over TierlanTijn

TierlanTijn is in 1994 op kleine schaal in een schuurtje ontstaan.
Met hulp van familie, vrienden en oproepkrachten ontdekten Paula Gelissen en zonen Michel en Martijn door het experimenteren met mallen al snel een markt voor hun handvervaardigde producten. Geleidelijk richtten de broers zich steeds meer op het ontwerpen en fabriceren van sfeerverlichting.

Door het gebruik van ruige, natuurlijke materialen ontstonden nieuwe collecties, zoals een uitgebreide binnenverlichtingslijn alsook een grote verscheidenheid aan buitenlampen.

Kenmerkend voor Tierlantijn-verlichting blijft altijd de ambachtelijke afwerking met een geheel eigen, ruige, stoere uitstraling.

Tafellampen

TierlanTijn heeft een ruime collectie tafellampen vervaardigd die zich kenmerkt door het gebruik van ruwe, ruige materialen zoals Tierlantijn Verlichting.

 • Eigen ontwerp.
 • Een aantal modellen is in hoogte verstelbaar.
 • Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld verweerd hout, steen, keramiek en verouderd koper onstaat een geheel eigen uitstraling.
 • Leverbaar met een ruime collectie kappen in natuurlijke/grijs/bruine naturel kleuren.

Hanglampen

Een ruim assortiment hanglampen, ontworpen in eigen atelier.

 • Alle modellen zijn in hoogte verstelbaar.
 • Met de hand beschilderd in bruin patina of een grijze loodlook.
 • Leverbaar in diverse afmetingen.
 • De grote modellen zijn uitermate geschikt boven tafels in ruime leefkeukens.
 • De kappen kunnen in veel gevallen in verschillende modellen, materialen en stoffen geleverd worden.

Wandlampen

Sfeervolle wandverlichting waarbij in veel gevallen van kap gewisseld kan worden net zoals bij Tierlantijn Verlichting.

 • Eigen ontwerp.
 • Gemaakt van verschillende materialen zoals koper en handgepatineerd staal.
 • Een aantal modellen is in hoogte verstelbaar en uitschuifbaar.
 • De modellen met koperen kap zijn voorzien van een fitting met trekschakelaar.

Vloerlampen

De collectie staande lampen kenmerkt zich door de fijne, eenvoudige, solide afwerking.

 • Eigen ontwerp.
 • De voeten zijn gemaakt van degelijk verbronsd gietijzer of Belgisch hardsteen.
 • De meeste modellen zijn in hoogte verstelbaar.
 • Leverbaar met een ruime collectie kappen.

Wij kunnen de lampen van Tierlantijn die naar eigen keuze samen te stellen zijn, allemaal bestellen. Voor de lampen is er een levertijd van 6-8 weken neem een kijkje op de site van Tierlantijn

Wilt op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in onze winkel Deel & like onze facebook pagina