Caltabellotta Interieur

____________________________________

 

In Someren met een gezellige dorp sfeer vind u  Caltabellotta interieur. Waar u terecht kunt voor een sfeervolle Eigentijds, stoere, landelijk items dit zijn de woorden die goed passen bij de stijlvolle collectie.

Wekelijks zijn we opzoek naar bijzondere items die we combineren met verschillende materialen van verfijnd tot robust dat samen geeft een prachtige sfeer!!

We komen ook bij u thuis om mee te kijken naar uw woonwensen, we brengen als u dat wenst verfstalen, meubelen, verlichting, gordijnen.. om zo voor u het sfeerplaatje waar u naar opzoek was compleet te maken!!

 

OKTOBER  WOONMAAND
___________________________

Weer heerlijk om het knus te maken in huis...en dat doe je deels met de prachtige verven van Pure & Original Nederland Misschien ben je niet helemaal zeker van jezelf hoe je aan de slag kunt gaan met de kalkverf? Op zaterdag 27 oktober hebben we een workshop in onze winkel...lijkt je het leuk? Meld je aan op https://www.pure-original.nl/aanmelden-workshop en we zien je gezellig op zaterdag 27 oktober!!

Pure & Original

___________________________

Dit is een merk met prachtige verven, waarmee je je huis een doorleefde look kunt geven. Ze maken vele verschillende soorten verven. Waaronder Krijtverf, Kalkverf, Marrakech en lakken.

Alle verven zijn gemaakt met minerale pigmenten, op deze manier worden de meest prachtige kleuren gemaakt, maar wordt er ook gedacht aan mens en natuur, de Marrakech en Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Wij geven  u graag advies over de producten en de kleuren dus kom gezellig een keertje langs. En omdat wij Sterdealer zijn, kunnen we de verf ook nog direct voor u op kleur maken en kunt u direct aan de slag

Wilt u thuis de kleuren alvast bekijken? Dan kunt u de gratis kleurenfolder bestellen!

Raw Stones

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. 

Voor een gratis brochure met alle informatie op een rijtje kunt u een mailtje sturen naar info@caltabellotta.nl, wij sturen de brochure dan vrijblijvend naar u op.

Raw Stones

Loogbeitsen

Dit is dé oplossing om je eiken hout super mooi opnieuw te kleuren. Loogbeitsen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ze geven stuk voor stuk je hout een andere beleving.

Je kunt de loogbeitsen binnenkort via de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een advies naar onze winkel komen, hier kunnen we op je stukje eiken, dat helemaal kaal is, verschillende kleurtjes zetten en zo kun je je eiken kleuren met de voor jou perfecte kleur.

Advies nodig?

Bij Caltabellotta loopt u ook binnen voor een kleine aankoop, maar ook voor de  aankleding van uw woning. Wij helpen u graag met kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit zich eens te komen oriënteren. Onze deur staat open.

Naast de hierboven genoemde merken Pure & Original, Painting The Past, Sigma Coatings, Boonstoppel, Sikkens,  Pure by Flexa en ons huismerk Home Made By  voeren wij nog meer toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Raw Stones, Cote Tabele, Eijffinger, Casamance, Bece raamdecoratie,  Studio Ditte, Onszelf, Arte, , Tierlantijn verlichting, Bunzlau Castle, Bastion  CollectionsPTMD en Riverdale om er maar een aantal te noemen.

Voor alle nieuwtjes in onze winkel kunt ons ook volgen op Facebook

 

Tot Ziens in ons mooie Someren!

Workshop Marrakech walls en Kalkverf

 

Droomt u stiekem ook weleens  van prachtige wandje met kalkverf of marrakech walls in je huisje maar vind je het beginnen een beetje lastig? Wij hebben  in het najaar weer van beide verven workshops voormiddag Kalkverf en namiddag Marrakech walls van Pure & Original .  Dan kunt u kennis maken met de verven doordat u er zelf mee aan de slag gaat, en heb je vragen stel ze gerust ze worden allemaal voor u beantwoordt! Geef je dan snel op… en kom gezellig met je vriendin, je moeder, buurvrouw…naar een van deze super gezellige en leerzame workshop, beide mag natuurlijk ook :),

De workshops voor nu zijn al geweest, maar er komen weer nieuwe aan… de datums volgen nog.

Marrakech               Kalkverf (fresco)

 

Workshop meubels op pimpen!!

Lijkt je het super leuk om een oud meubeltje weer in een nieuw jasje te geven met vrienden, familie, collega’s enz. Met een groepje van minimaal 4 personen geven we deze gezellig workshop in onze winkel. Voor vragen mail of bel gerust info@caltabellotta.nl of 0493-496670 wie tot ziens;)!!

De workshops zijn van 19.30 u tot 22.30 u  De kosten voor deelname zijn slechts 50,00  euro. Van ons krijgt u – naast uitleg over meubels pimpen – een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. U kunt bij ons per pin of contant betalen voor aanvang van de workshop. Neem een klein meubelstuk of accessoire mee. Zorg dat het meubelstuk of accessoire thuis al geschuurd, ontvet en stofvrij gemaakt is.

De verschillende verven van Pure & Original en New Tradionals zijn specifiek ontwikkeld voor het opknappen en restylen van oude meubels en accessoires. De kunst is om ze zodanig op te pimpen, zodat ze beter in het interieur passen, zonder hun unieke of doorleefde uitstraling te verliezen.

Wij geven ook workshops op locatie bij minimaal 6 personen!! U kunt hierover contact met ons op nemen door te bellen 0493-496670 of te mailen info@caltabellotta.nl

 

image

Volg, deel & like onze facebook pagina, zo blijf je op de hoogt van alle nieuwtjes in onze winkel.